Stärk ditt varumärke med rätt kompetens & unik produktion

På Expohouse har vi kunskapen, resurserna och idéerna för att ta fram kundanpassade lösningar för butiksmiljöer oavsett om det handlar om ett större koncept, unika produktdisplayer eller en tillfällig butiksyta. Vi vet hur man bygger varumärken och lyfter fram produkter och tjänster. Med oss får du en komplett partner för helhetslösningar – med känsla för detaljer. Vi tycker att det ska vara smidigt, effektivt och hållbart att bygga varumärken.

Shop Display

Fånga uppmärksamheten med rätt shop display.

Vi på Expohouse utvecklar och producerar shop displays i nästan vilket material du vill. Har du en färdig shop display-design tar vi den vidare i produktion och implementation. Med vår expertis tar vi fram prover och prototyper för att säkerställa en optimal lösning innan det är dags för serieproduktion av din shop display. Vi gör det snabbt, smidigt och effektivt. Egen golvyta, väggsektion eller integrerat i befintlig inredning? Lämna det till oss. Vi vet hur man tar tillvara på varje utrymme och vrå. Självklart tar vi hänsyn till de krav som olika produktkategorier och branscher ställer på exponeringslösningar för att de ska ge full effekt.

Se case från shop display

Shop-in-shop

Vi lyfter ditt varumärke med en shop-in-shop.

Med shop-in-shop erbjuds en totalupplevelse där alla komponenter vägs in. Vill du stärka relationen målgruppen har till ditt varumärke? Öka försäljningen på ett effektivt sätt med riktigt bra eftertryck? Det gäller att sticka ut och vara nyskapande i en tuff konkurrensmiljö. Vi hjälper dig med ett helgjutet koncept där maximal produkt- och varumärkesexponering i butiksmiljön är det primära. Vi utvecklar och tar fram skräddarsydda koncept för shop-in-shops, styckvis eller i serie samt tillhandahåller kringtjänster för både installation och service. Med oss får du en helhet byggd från grunden som garanterat kommer exponera ditt varumärke. 

Se case från shop-in-shop

Butikskoncept

Design, funktion, material och teknik i harmoni.

Vill du ha originella och skalbara butikskoncept som kännetecknas av hög kvalitet och riktigt smarta lösningar? Vi på Expohouse arbetar med alla kända material på marknaden och är specialister på att sammanlänka de olika delarna till ett enhetligt inredningskoncept. Allt utformat för din produkt och ditt varumärke. Vi löser dessutom integration av de digitala lösningar som du är i behov av. Alla tjänster som behövs för att etablera enstaka butiker eller för att rulla ut hela butikskedjor fixar vi. Vi är din kompletta etableringspartner – där fokus alltid är på dina behov, förutsättningar och förväntningar – helt enkelt.

Se case inom butikskoncept

Pop-Up Store

Skräddarsytt koncept för retailmiljö och oanade platser.

På Expohouse hjälper vi dig hela vägen, från första idé och konceptutveckling till design, produktion och etablering av pop-up stores. Vi tar också hand om integration av digital teknik som till exempel digital signage och e-handelslösningar. En pop-up store är ett vasst alternativ om du vill testa en potentiell butikslokalisering eller helt enkelt vara på plats just när det är som bäst. Oavsett om det gäller en temporär pop-up store eller ett mobilt showroom är design och funktion det allra viktigaste för att konceptet ska bli lyckat. Det bör vara unikt, nytänkande och iögonfallande. Det blir inte enklare att göra idé till verklighet än med oss som partner.

Se case från pop-up store

Digitala lösningar

Expohouse integrerar digital teknik i fysiska butiksmiljöer.

En komplett kundresa i den fysiska butiken är avgörande. Köpet ska kunna hanteras över disk eller via digitala hjälpmedel och betallösningar efter själva besöket. Därför är våra digitala lösningar för butik minst lika viktiga som våra andra tjänster. Vi skapar en digital miljö i butiken anpassad för behovet. Digital signage, digital produktkatalog, digital skyltning, touch signage, ledskins eller betallösningar. Tillsammans med utvalda partners för både hårdvara och mjukvara tar vi fram skräddarsydda digitala helhetslösningar som vi applicerar i den fysiska miljön. Med rätt teknik kan vi tillsammans lyfta kundupplevelsen till oanade höjder.

Se case inom digitala lösningar

Tjänster inom retail

Vi samordnar ert projekt från uppstart och utveckling till genomförande och uppföljning. Vi tar ett helhetsansvar för ert projekt och våra erfarna projektledare sköter planering, tidsplan och budget.

Idé och koncept, grafisk formgivning och layout. Kreativa designers visualiserar idéerna i ett nära samarbete med våra konstruktörer. Maximal brainstormning.

Produktutveckling och produktionsledning. Konstruktörer specialiserade på att förena design och funktion i en mix optimerad för ändamålet.

Komplett grafisk-, plast-, metall och träproduktion samt ett stort nätverk av produktionspartners. Tillverkning och slutmontering av prototyper, små och stora serieproduktioner.

Logistikcenter med 4000 kvm uppvärmt höglager. Vi lagerhåller och distribuerar butiksinredning, produktdisplay och POS material.

Installation, bygg och monteringstjänster. Allt från utrullning av hela butikskoncept till byggnation av tillfälliga pop-up stores och butiksdisplayer. 

Service, support och reservdelshantering. Maximera ROI och låt oss hjälpa dig med drift och underhåll. Vi ser till att dina lösningar alltid är uppdaterade och i bästa skick.

Redo att köra igång med en färdig idé?
Eller bolla idéer i en uppstartsfas?
Tveka inte. Hör av dig.

Kontakta oss

Vill du prata mer om retail?

Vi snackar gärna mer om retail med dig. Kontakta oss. 

Kontakta oss Bli kontaktad av oss

Referensbilder