Direktproduktion

Specialsnickeri, ytbehandling, plast & grafisk produktion

Har du färdiga ritningar och behov av produktion? Eller vill ha hjälp med att ta fram produktionsunderlag för en befintlig design?

Kontakta oss Se referensbilder

Din produktionspartner för snickeri, ytbehandling, plast & grafisk produktion

Expohouse är en produktionspartner med unik bredd inom snickeri, lackering, plast och print. Som underleverantör lämpar sig vår produktion för tillverkning av mix-produktioner men också delar inom specifika områden. Vi kan hantera de flesta filformaten som är vanligt förekommande inom print och tillverkning. Med en effektiv maskinpark, stor kapacitet och närhet till Stockholm är vi en pålitlig partner för små och stora produktioner. I vår produktionshall på 4000 kvm hanterar vi smått till stort, här har vi också möjlighet med vår 20 ton travers att lossa och lyfta stora eventcontainers direkt på lastbilar.

Specialsnickeri

Från idé till slutprodukt på nolltid.

I vårt möbelsnickeri med en modern maskinpark hanterar vi dagligen små som stora jobb i högt tempo. Med bred kompetens och moderna verktyg inom 3D CAD/CAM och CNC-styrda maskiner så är processen kort från idé till slutprodukt. Vi arbetar med de flesta material så som till exempel trä, komposit och metall. Med väl tilltagna produktionsytor för både maskinproduktion och eftermontering hanterar vi flertalet produktioner samtidigt. Vi sysslar bland annat med kompositbearbetning, kantlistning, laminat – fanérpress, konstruktion & CNC-bearbetning. Legotillverkning enligt färdiga underlag, större volymer eller prototyper är vår vardag, helt enkelt.

Kontakta oss på snickeriet

Ytbehandling

Delar, produkter och möbler – vi lackar allt.

I vår lackering ytbehandlar vi allt från delar till fullt monterade produktioner och möbler. Vi fixar stora som små delar till industrilackstandard, nyproduktioner i trä eller metall men även färdiga möbelkomponenter som till exempel dörrblad eller andra inredningsdetaljer. Givetvis hanterar vi all logistik i samband med ytbehandling så som lämpliga skyddsemballage och transporter.

Kontakta oss på ytbehandling

Grafisk produktion

Vi trycker och bearbetar de flesta material.

Flexibel och snabb printproduktion för allt från tryck, unik foliering, POS-material i volym till mindre specialproduktioner. Grafisk produktion, helt enkelt. Med en maskinpark in-house bestående av planprint, moderna rullskrivare, samt 3D-print levererar vi snabbt och effektivt. Digital formatanpassning för precision och effektiv efterbehandling. Vi trycker och bearbetar de flesta material som well, plast, kartong, glas, trä, och metall med flera. Vi kan hjälpa dig med planprint i dubbelt fullformat, rullskrivare och laminering, digital efterbearbetning, skärmaskin samt foliering av kontorsmiljöer och fordon. 

Kontakta oss på grafisk produktion

Plastbearbetning

Tillverkning i egen produktionsanläggning.

Vi designar, utvecklar och tillverkar i egen produktionsanläggning. Arbete med laser, gravering, varmbockning och formning samt integrering av LED-belysning. Med bred kompetens inom de flesta förekommande plastmaterial bearbetar vi plexiglas, PETG, PVC, polykarbonat och ACM (aluminium komposit) och mycket mer. Med ett brett spektra av LED-belysning har vi dessutom prisvärda lösningar inom skyltning och dekor med fullt integrerad teknik, exempelvis skyltar till displayer och logotyper för butiker. Vi erbjuder ett standardsortiment av plastprodukter samt skräddarsydda lösningar enligt dina önskemål. Detaljer till inredning, dispenserlösningar, storskalig dekor och teknisk integration av LED och elektronik.

Kontakta oss på plastbearbetningen

Nyfiken på vår direktproduktion?

Tveka inte. Kontakta oss om du vill veta mer.

Kontakta snickeriet Kontakta grafisk produktion Kontakta försäljning

Referensbilder