Från enskild monter till helt mässkoncept med egna
produktioner

Med rätt kompetens och med ett genomtänkt projekt skapar vi framgångsrika event- eller mässor där engagemang, varumärke och hållbara relationer till målgruppen är i fokus. Vi tar från start fram ett nytt koncept eller realiserar ett redan färdigt. Med många års erfarenhet är du i trygga händer med våra erfarna projektledare, egen produktion och logistik samt ett stort nätverk av partners som tillsammans ser till att ditt projekt blir lyckat.

Mässa/mässmonter

Monterbyggare skräddarsyr lösningar till mässan.

Som ledande monterbyggare och helhetsleverantör av mässkoncept och mässproduktion förstår vi på Expohouse att det är viktigt att din mässmonter sticker ut och är unik. Våra projektledare driver arbetet genom hela processen, så att du kan lägga allt fokus på deltagandet. För många företag är mässor den primära arenan för att interagera med marknaden. En mötesplats där varumärke, produkter och tjänster är i blickfånget. Det är ett framgångsrikt format. Oavsett om du bara behöver hyra en mässmonter eller ett fullständigt mässkoncept som kan anpassas efter behov, är våra projektledare där för att hjälpa dig. Vill du locka besökare med upplevelser och interaktion, oavsett intention och önskemål, hjälper vi dig att hitta en lösning för din mässmonter skräddarsydd efter dina behov.

Se case från mässa

Eventproduktion

Skapar engagemang och stärker relationer.

Event är grundbulten – den viktiga mötesplatsen – där kontakter knyts och varumärken stärks. Vi vet att det är viktigt med eventproduktioner och koncept som tar plats, syns och blir uppmärksammade. Oavsett om det handlar om ett utomhusevent, en pop-up-aktivitet i retailmiljö, sponsring, bygga studio eller ett B2B-evenemang har vi både kunskapen, resurserna och erfarenheten som krävs för att leverera eventproduktion av högsta kvalitet. Har du ett färdigt koncept som ska produceras och etableras? Låt oss ta fram lösningar som är kreativa och unika. Och du kan lita på att vi kan det vi gör.

Se case från event

Containers & mobila lösningar

Stora möjligheter där mobilitet är ett krav.

Du kan, med vår hjälp, skapa en pop-up store, ett café, ett hotellrum, växthus, showroom eller, ja, egentligen vad som helst. Helt mobilt. Möt målgruppen på nya platser, i oväntade miljöer eller kanske på en självklar plats där de yttre förutsättningarna och brist på mobilitet tidigare varit en begränsning. Med mobila lösningar som containers och expo-trailers är det egentligen bara fantasin som avgör vad som är möjligt. Givetvis kan vi ta fram olika storlekar och varianter – skräddarsytt för dig efter dina önskemål.

Se case från container & mobila lösningar

Digitala lösningar

Integrerade digitala lösningar i fysiska miljöer.

Digitala inslag i den fysiska miljön gör att helhetsupplevelsen blir mer häpnadsväckande och utstickande om man vågar ta ut svängarna och tänja på gränserna. Med hjälp av stora skärmar och LED-väggar samt touchteknik suddas gränsen ut mellan fysiskt och digitalt. Genom exempelvis mobila lösningar och QR-koder ökar vi möjligheten för avsändaren att kommunicera med besökaren. Vi kan göra den digitala tekniken till en naturlig del av upplevelsen i den fysiska miljön. Vi är experter på att ta fram kompletta digitala lösningar för kommunikation, interaktion och aktivering. Vad du än behöver. Vi har ett stort nätverk av utvalda partners som vi tillsammans med utvecklar hårdvara och mjukvara för skräddarsydda lösningar. På mässor, event, i butik och offentliga miljöer.

Se case inom digitala lösningar

Tjänster inom expo

Vi samordnar ditt projekt från uppstart och utveckling till genomförande och uppföljning. Vi tar ett helhetsansvar för projektet och våra erfarna projektledare sköter planering, tidsplan och budget.

Idé och koncept, grafisk formgivning och layout. Kreativa designers visualiserar idéerna i ett nära samarbete med våra konstruktörer. 

Produktutveckling och produktionsledning. Konstruktörer specialiserade på att förena design och funktion i en mix optimerad för ändamålet.

Komplett grafisk-, plast- och träproduktion samt ett stort nätverk av produktionspartners. Tillverkning och slutmontering av prototyper, små och stora serieproduktioner.

Logistikcenter med 4000 kvm uppvärmt höglager. Vi lagerhåller och distribuerar mäss- och eventmaterial, POS samt inredning och reservdelar för kunder över hela världen.

Etablering på mässanläggningar över hela världen. Allt från mäss och eventbyggnation till många stopp under en eventturné. Vi har stor internationell erfarenhet och etablerar projekt världen över. Stort internationellt nätverk.

Vi har allt för ditt mäss- och eventdeltagande. Olika byggsystem för att lösa golv, väggar och hängande riggar. LED teknik för stora bildupplevelser och såklart ljud, bild&ljus. Som aktiv partner till beMatrix har vi tillgång till ett globalt nätverk av partners.

Färdig idé? Redo att köra?
I startgropen? Vill bolla idéer?
Tveka inte. Hör av dig.

Kontakta oss

Vill du veta mer om expo?

Har du frågor eller funderingar om expo? Tveka inte. Kontakta oss.

Kontakta oss Bli kontaktad av oss

Referensbilder