Restauranginredning

Restaurang, bar, café, containrar & mobila lösningar

Vi skapar exklusiv och anpassad inredning för restauranger, barer och caféer.

Kontakta oss Se referensbilder

Originell inredning och möbelproduktion för restaurang, bar & café

Interiör och kommunikation är en viktig del för besökaren på caféer, barer och restauranger. Det spelar roll hur välplanerad och genomtänkt inredningen är. Det är viktigt med detaljer och möbler, både till utseende och komfort. Hela miljöer som förstärker gästernas upplevelse och skapar den rätta stämningen är grunden för upplevelsen. Genom egen entreprenad för byggnadstjänster samt produktion i egen regi är vi flexibla och lyhörda för dina specifika behov. Vi anpassar lokalen och håller i hela entreprenaden. Som specialister på produktion tillverkar och installerar vi inredning, möbler, barer, arbetsbänkar, golv och väggdekor och andra viktiga komponenter i samarbete med arkitekter och konceptutvecklare. Vi tar helhetsgreppet. 

Restaurang

Utanför dörren får gästen första intrycket.

Ska du öppna ny restaurang eller är det dags för en uppdatering av restauranginredningen? En välplanerad restaurang ger gästerna mer än bara en bra matupplevelse. Vi hjälper dig helt enkelt med hela projektet från produktion och lokalanpassning till etablering och underhåll. Vi är vana vid att arbeta med designbyråer och arkitekter för att förverkliga visioner. Genom egen entreprenad för byggnationstjänster tar vi hand om lokalanpassning och exteriör. Som specialister på produktion tillverkar vi och installerar inredning och möbler för ditt koncept. Hela vägen ner på detaljnivå. 

Se case från restaurang

Bar & café

Med vår hjälp kan du maximera dina gästers upplevelse.

Unika, exklusiva och originella inredningskoncept och möblemang för barer och caféer. Det är minst lika viktigt även för den här typen av miljö att maximera gästernas upplevelse. Som specialister för inredning och med vår egen möbelproduktion hittar vi de bästa lösningarna för dig och din bar eller ditt café. Har du egna idéer eller ett färdigt koncept? Vår vision är att vi ska uppfylla både dina och dina gästers behov. Stora som små lokaler, inredningsdetaljer efter önskemål och tema – det löser vi – tillsammans.

Se case från bar & café

Containers & mobila lösningar

På rätt plats vid rätt tillfälle – även på otippade platser.

Pop-ups och mobila lösningar är en växande trend, även för restauranger och andra typer av serveringar. Vi hjälper er att öppna en servering på rätt ställe under just rätt period. Det kräver flexibilitet och mobilitet, här kommer våra mobila lösningar väl till pass. Allt från mobila barer för eventaktivering till glasskiosker i containerformat och fullskaliga flyttbara restaurangkök. Det är bara kreativiteten som sätter gränserna. Det spelar ingen roll om det ska vara i en vecka eller flera månader, eller varför inte en återkommande säsongsservering. Det mest attraktiva med den här typen av lösning är att det går att ställa upp var som helst. Vi tar hand om allt från produktion till logistiken för etablering.

Se case från container & mobila lösningar

Tjänster inom restauranginredning

Vi samordnar ditt projekt från uppstart och utveckling till genomförande och uppföljning. Vi tar ett helhetsansvar för ert projekt och våra erfarna projektledare sköter planering, tidsplan och budget.

Idé och koncept, grafisk formgivning och layout. Kreativa designers visualiserar idéerna i ett nära samarbete med våra konstruktörer. 

Produktutveckling och produktionsledning. Konstruktörer specialiserade på att förena design och funktion i en mix optimerad för ändamålet.

Komplett grafisk-, plast- och träproduktion samt ett stort nätverk av produktionspartners. Tillverkning och slutmontering av prototyper, små och stora serieproduktioner.

Vi förbereder din inredning och övriga delar för utskick i rätt tid till bygget.

Installation, bygg och monteringstjänster. Vi installerar även befintlig inredning och samordnar med övriga leverantörer.

Restaurangmiljöer slits hårt och är ofta i behov av underhåll. Vi hjälper till med service efter behov.

Färdig idé och redo att köra igång?
I uppstartsfasen och vill bolla idéer?
Tveka inte på att höra av dig.

Kontakta oss

Vill du prata mer om restauranginredning?

Kontakta oss med dina idéer, frågor eller funderingar. 

Kontakta oss Bli kontaktad av oss

Referensbilder