Mässor har sedan länge varit en kritisk plattform för företag att både visa upp sig själva men också sina produkter. Men hur ser en optimal mässmonter ut? Och hur ser vi till att just din monter inte bara blir en i mängden?

Från enskild mässmonter till fullskaligt mässkoncept

Med rätt kompetens och strategisk planering kan vi skapa framgångsrika mässor som lyfter ditt varumärke till en ny nivå. På Expohouse tror vi inte bara på att skapa montrar. Vi skapar upplevelser. Vare sig du behöver en enskild monter eller ett helt mässkoncept, är vårt mål att se till att ditt företag sticker ut. Läs mer om hur du bäst optimerar ditt monterutrymme på mässan eller utställningen här.

Helhetslösning med oslagbar expertis

Som helhetsleverantör inom mässkoncept och mässproduktion vet vi hur viktigt det är att skapa en unik närvaro på mässor. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du hamnar i centrum av uppmärksamheten. Våra projektledare ser till att allt från planering till genomförande sker sömlöst. Så att du kan fokusera på det viktigaste – ditt deltagande och dina besökare.

Varför stanna vid den fysiska världen?

I dagens digitala tidsålder blir integrationen av digitala lösningar i den fysiska miljön allt viktigare. Och här på Expohouse är vi experter på just det. Vi kan skapa allt från interaktiva mässmontrar med LED-väggar och touchteknik till QR-koder som möjliggör direktkommunikation med dina besökare.

Ditt projekt från A till Ö

Hos oss får du hjälp med allt från idé och konceptutveckling, konstruktion och teknik till packning, distribution och montering/demontering. Vi har också tillgång till avancerade byggsystem och tekniska lösningar som ser till att din mässmonter inte bara är estetiskt tilltalande utan även funktionell och innovativ.

Att delta i en mässa är en investering i tid, pengar och resurser. Därför är det viktigt att se till att denna investering ger maximal avkastning. Med en skräddarsydd mässmonter från Expohouse kan du vara säker på att ditt företag får den uppmärksamhet det förtjänar.

Är du redo att ta ditt mässdeltagande till nästa nivå? Kontakta oss på Expohouse idag för att prata om hur vi kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig närvaro på din nästa mässa!