Skräddarsydda inredningskoncept för showroom, kontor & receptionsmiljöer

Vi skapar originella inredningskoncept för offentlig miljö. Oftast räcker det inte med standard för att sätta sin prägel. Vi tar fram exklusiva inredningsdetaljer och hela miljöer som speglar ditt varumärke. Vi tar hand om lokalanpassning och samordning av underleverantörer. Som specialister på produktion tillverkar och installerar vi allt inom kontorsinredning, receptionsdiskar, produktställ, sittmöbler, förvaringslösningar och andra specialinredningar helt anpassade efter dina behov. Med stor erfarenhet av samarbete med designbyråer och arkitekter färdigställer vi ditt koncept eller ritar projektet från start.

Showroom

Imponera på besökarna med ett unikt showroom.

Låt ditt varumärke och dina produkter sticka ut i ett unikt showroom. Vi skapar skräddarsydda fysiska miljöer från idéstadiet eller i samarbete med er designbyrå eller arkitekt. Med heltäckande tjänster från lokalanpassning och byggnation till produktion av inredning och integration av teknik hjälper vi dig med helheten. Läs mer om hur vi arbetar med showroom här.

Se case från showroom

Kontor

Optimerad kontorsinredning för företag och kontor.

Tillsammans med dig utformar vi en optimerad kontorsinredning för ditt kontor. Vi delar tankar och idéer, och strävar efter en helhet där utveckling och trivsel är i fokus. Genom att skräddarsy kontorsinredningen är vi innovativa och sätter arbetsglädje i centrum. Rätt kontorsinredning bidrar till en miljö som inspirerar och boostar kreativiteten. Vi projektleder, tar fram unika möbler och nyttjar vårt nätverk för att skapa en kontorsmiljö som är svår att slita sig från. Vi erbjuder även digitala lösningar som moderniserar kontorslivet.

Se case från kontor

Receptionsmiljö

Receptionsmiljön är en spegel av verksamheten.

Vad definierar en reception som lämnar ett bestående intryck? Även om det varierar beroende på företagets natur, bör receptionsinredningen alltid vara välkomnande, inbjudande och behaglig. En effektiv arbetsmiljö är essentiell, men receptionsinredningen bör också reflektera företagets identitet och vad som ryms bakom väggarna. Vi anpassar designen efter dina önskemål eller utgår från ett befintligt koncept. Naturligtvis levererar vi en komplett, nyckelfärdig lösning för din receptionsinredning på plats. 

Se case från receptionsmiljö
Receptionsinredning för Omega Point

Digitala lösningar

Expohouse integrerar digital teknik i fysiska miljöer.

Digital teknik är en naturlig del av de flesta fysiska miljöer. På kontor och i showrooms används digital teknik till en mängd olika områden, i receptioner är det numera standard att digitalt anmäla sig. Vi hjälper dig med kompletta digitala lösningar för kommunikation, interaktion och aktivering där den digitala tekniken blir en naturlig del av upplevelsen. Tillsammans med utvalda partners för både hårdvara och mjukvara tar vi fram skräddarsydda digitala helhetslösningar som vi applicerar i den fysiska miljön. Med rätt teknik gör vi upplevelsen framtidssäkrad.

Se case inom digitala lösningar

Tjänster inom offentlig miljö

Vi samordnar ditt projekt från uppstart och utveckling till genomförande och uppföljning. Vi tar ett helhetsansvar för ditt projekt och våra erfarna projektledare sköter planering, tidsplan och budget.

Idé och koncept, grafisk formgivning och layout. Kreativa designers visualiserar idéerna i ett nära samarbete med våra konstruktörer. 

Produktionsunderlag, ritningar och produktionsledning. Konstruktörer specialiserade på att förena design och funktion i en mix optimerad för ändamålet.

Komplett grafisk-, plast- och träproduktion samt ett stort nätverk av produktionspartners. Specialproduktion av inredning och materialinköp för byggnation.

Vi lagerhåller inredning och förbereder för utskick i rätt tid för att möta olika faser i en byggnationsprocess.

Installation, bygg och monteringstjänster. Vi håller i hela byggnationen inklusive ansvar för underleverantörer.

Service, support och reservdelshantering. En offentlig miljö slits snabbt och behöver underhållas. Vi sköter service och uppdatering.

Redo att köra igång med en färdig idé?
Eller bolla idéer i en uppstartsfas?
Tveka inte. Hör av er.

Kontakta oss

Vill du snacka mer om offentliga miljöer?

Vill du snacka exponeringslösningar för offentliga miljöer? Hör av dig!

Kontakta oss Bli kontaktad av oss

Referensbilder