Inför: Stockholm Furniture & Light Fair

Mässåret 2018 är igång och snart öppnar årets höjdpunkt för inredningsintresserade – Stockholm Furniture & Light Fair. 

 

Vi tar pulsen på Olle Henningsson, avdelningsansvarig Expo, där arbetet inför Stockholm Furniture & Light Fair är i gång sedan en tid tillbaka.

Inte långt kvar nu, hur känns det?

– Jo tack det känns jättebra. Produktionen går för fullt och vi ser fram emot att få leverera flera riktigt fina montrar i år.

Möbelmässan är ju en relativt stor mässa med många internationella varumärken som ställer ut. På vilket sätt märks det skulle du säga?

– Hög nivå på finish generellt och ofta väl genomarbetade underlag designmässigt. Här blir vi parten som realiserar idén till fysisk form, men i vissa fall är vi även inblandade i designstadiet.

Viktigt med en bra partner hur bra idéer man än har.

– Så är det definitivt. I slutändan måste det ju mynna ut i en miljö som inte bara uppfyller de estetiska kraven utan även håller budget och tidsplan.

Och parallellt med mässan pågår även Stockholm Design Week…

– Ja det händer saker för oss även utanför mässan. Till exempel designprojektet The Light House som står uppe i Kungsträdgården den 5-11 februari.

 

Håll utkik efter bilder på Expohouse projekt under Stockholm Furniture & Light Fair i våra digitala kanaler och besök mässan den 6-10 februari. 

 

Läs mer:
Stockholm Furniture & Light Fair
Expohouse Expo

Kontakta oss

Frågor eller funderingar? Här hittar ni våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss