Melleruds Pop-Up hos Ersson Fisk & Deli

Det klassiska bryggeriet Melleruds återuppstod för några år sedan och erbjuder harmonisk pilsner bryggd på den färskaste kornmalten och de mest klassiska humlesorterna.

På uppdrag av Spendrups producerade Expohouse en flexibel tredelad pop-up bar på hjul som nu står hos Erssons Fisk & Deli i Sickla. Bardelen står på en ölfatsanläggning för att kunna tappa upp kall, alkoholfri pilsner signerad Melleruds.

Melleruds. Det klassiska bryggeriet Melleruds återuppstod för några år sedan och erbjuder harmonisk pilsner bryggd på den färskaste kornmalten och de mest klassiska humlesorterna. På uppdrag av Spendrups producerade vi nyligen en flexibel tredelad barlösning på hjul för varumärket. Bardelen står på en ölfatsanläggning för att kunna tappa upp kall, alkoholfri pilsner signerad Melleruds. ”- Den tvådelade stora delen har utdragbara lådor där delikatesser finns till försäljning. Brandade äppellådor kan också användas i samma syfte, dels på bordstoppen, på golvet, eller placerade i den övre utdragbara lådan”, berättar Ulf Roman som är kundansvarig projektledare. Enheten står nu på plats hos Erssons Fisk & Deli i Sickla.

A post shared by Expohouse (@expohousesweden) on

– Tanken är att hela lösningen ska kunna flyttas runt och antingen fungera som en enhet med stå- eller sittyta för 6–8 personer och själva bardelen på gaveln. Alternativt ställas på rad för att få till en hel, lång bardisk, berättar Ulf Roman som är kundansvarig projektledare.

För att ytterligare inspirera har den tvådelade stora delen försetts utdragbara lådor där delikatesser finns till försäljning. Brandade äppellådor kan också användas i samma syfte, dels på bordstoppen, på golvet, eller placerade i den övre utdragbara lådan.

Läs mer:
Melleruds
Expohouse Pop-Up

Kontakta oss

Frågor eller funderingar? Här hittar ni våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss